Kom naar het Energiehuis DoeGewoonWatt!

Duurzame innovaties en oplossingen voor jouw woning met eigen ogen zien?

Bekijk de nieuwste innovaties

Ontdek wat mogelijk is voor jouw huis

Benut subsidies of leningen

DoeGewoonWatt EnergieHuis

Je zoekt naar manieren om te verduurzamen...

Maar je bent nog aan het verkennen. Je leest blogs, bekijkt YouTube-filmpjes, bezoekt een inloopdag bij je lokale installateur en praat natuurlijk met vrienden, familie of buren. Zo krijg je best veel informatie, maar het aanbod kan nogal overweldigend zijn. 

Technieken en oplossingen wil je eerst vrijblijvend bekijken en bespreken zónder het gevoel te hebben dat je meteen “vastzit” aan een bouwbedrijf of installateur. Liever heb je eerst een compleet en objectief beeld van de mogelijkheden. Ook wil je weten welke financieringsmogelijkheden er zijn.

Dan is het erg prettig als je dicht bij huis...

  • De laatste innovaties kunt bekijken.
  • Verschillende oplossingen live in actie kunt zien.
  • Concrete informatie krijgt over financieringsmogelijkheden.

 

Want hoe ziet bijvoorbeeld een geïsoleerde zolderkap eruit? Hoe werkt een zonneboiler? Hoe groot is nou eigenlijk een warmtepomp en hoeveel geluid maakt deze? Via welk loket kan ik subsidies aanvragen? Hoe kan ik een warmtescan van mijn woning laten maken? Hoe zit dat nou met die thuisbatterij?

Energiehuis DoeGewoonWatt laat ‘t zien

Het Energiehuis DoeGewoonWatt is die ene plek die al je vragen beantwoordt. Gewoon een laagdrempelig informatiepunt. Eigenlijk een soort showroom. Hier zie je producten, technieken en oplossingen én heb je persoonlijk contact met mensen die jou verder helpen met je verduurzamingsplannen.

Wie betaalt watt?

Het Energiehuis werkt ook samen met het Energieloket Achterhoek van Agem. Medewerkers van Agem maken jou in het Energiehuis wegwijs in de wereld van subsidies en leningen, zoals de Energiebespaarlening of de Toekomstbestendig Wonen Lening.

Maar waar is het Energiehuis?

Het Energiehuis is op dit moment nog in de maak en de locatie nog onbekend. We onderzoeken wat de beste plek is om jou zo goed mogelijk te informeren, adviseren en te helpen. Het Energiehuis kan ook een mobiele voorziening worden die rondreist door de verschillende dorpen, wijken en straten van onze gemeente. Alles is nog mogelijk. Wil je in de tussentijd weten wát je wánneer kunt verwachten van het Energiehuis?

Vul hier je gegevens in: